Державне підприємство

"Черкаський державний центр науки, інновацій та інформатизації"

Поповнення фонду нормативної документації

У лютому 2011 довідково-інформаційний фонд поповнився такими нормативними документами:
Позначення Назва
ДСТУ 7110:2009 БОРОШНО САПОНІТОВЕ МЕЛІОРАНТ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 7111:2009 БІЛКОВО-ВІТАМІННІ ДОБАВКИ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7158:2010 М’ЯСО СВИНИНА В ТУШАХ І ПІВТУШАХ. Технічні умови
ДСТУ 7159:2010 Консерви. СОКИ ВІДНОВЛЕНІ Загальні технічні умови
ДСТУ 7170:2010 Молочна промисловість. ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ. Номенклатура та вимоги до назв
ДСТУ 7173:2010 Захист довкілля. ЛІСОВІ ДІЛЯНКИ ВЗДОВЖ ЗАЛІЗНИЧНИХ І АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ТА У СМУГАХ ЇХ ВІДВЕДЕННЯ ЗАХИСНІ. Норми виділення
ДСТУ 7174:2010 ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ ФАСОВАНИЙ. Технічні умови
ДСТУ ISO 8070/IDF 119:2008 МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту кальцію, натрію, калію та магнію спектрометричним методом атомної абсорбції (ISO 8070:2007/IDF 119:2007, IDT)

У січні 2011 довідково-інформаційний фонд поповнився такими нормативними документами:
Позначення Назва
ДСТУ 7067:2009 ХМІЛЬ. Технічні умови
ДСТУ 7073:2009 СПИРТ КОНЬЯЧНИЙ ВИТРИМАНИЙ ДЛЯ ШАМПАНСЬКОГО УКРАЇНИ ТА ІГРИСТИХ ВИН. Технічні умови
ДСТУ 7075:2009 ЯБЛУКА СВІЖІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7172:2010 Вощина. Технічні умови
ДСТУ EN ISO 21549-1:2009 Інформатика в охороні здоров’я. ДАНІ МЕДИЧНОЇ КАРТКИ ПАЦІЄНТА. Частина 1. Загальна структура
ДСТУ ISO 9963-1:2007 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 1. Визначення загальної та часткової лужності
ДСТУ ISO 9963-2:2007 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 2. Визначення карбонатної лужності
ДК 009:2010 КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
ДК 019:2010 КЛАСИФІКАТОР НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

У грудні 2010 довідково-інформаційний фонд поповнився такими нормативними документами:
Позначення Назва
ДСТУ 4971:2008 ЯЩИКИ ПОЛІМЕРНІ БАГАТООБОРОТНІ ДЛЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ. Технічні умови
ДСТУ 7024:2008 КИЗИЛ СВІЖИЙ. Технічні умови
ДСТУ 7025:2008 ПЕРСИКИ СВІЖІ. Технічні умови
ДСТУ 7079:2009 Якість ґрунту. ЛАБОРАТОРНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУВАННЯ ТОРФУ. Загальні вимоги
ДСТУ 7080:2009 Якість ґрунту. ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОВИХ ДОСЛІДІВ. Основні вимоги
ДСТУ 7081:2009 Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Допустимі норми
ДСТУ 7082:2009 ОЛІЇ. Методи визначання масової частки фосфоровмісних речовин
ДСТУ 7118:2009 Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Терміни та визначення основних понять
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ЖИРНІ. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера
Збірник Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами.
ДСТУ ISO 6639-1:2007 Частина 1. Основні положення
ДСТУ ISO 6639-2:2007 Частина 2. Відбирання проб
ДСТУ ISO 6639-3:2007 Частина 3. Контрольний метод
ДСТУ ISO 6639-4:2007 Частина 4. Прискорені методи
ДСТУ ISO 6644:2008 ЗЕРНОВІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПОМЕЛУ. Автоматичне відбирання проб механічними засобами
ДСТУ ISO 8967/IDF 134:2008 МОЛОКО СУХЕ ТА ПРОДУКТИ ІЗ СУХОГО МОЛОКА. Метод визначення насипної щільності
ДСТУ EN 12014-5:2007 ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначення вмісту нітратів і (або) нітритів. Частина 5. Ферментативний метод визначення вмісту нітратів в овочевих продуктах для дитячого харчування

У листопаді 2010 довідково-інформаційний фонд поповнився такими нормативними документами:
Позначення Назва
ДСТУ 7014:2009 УСТАНОВКИ БІОГАЗОВІ ПРИСАДИБНІ. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 7022:2009 АҐРУС СВІЖИЙ. Технічні умови
ДСТУ 7023:2009 АЙВА СВІЖА. Технічні умови
ДСТУ 7040:2009 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Готування проб до лабораторних аналізів
ДСТУ 7047:2009 МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначання вмісту афлатоксину М1 методом рідинної хроматомас-спектрометрії
ДСТУ 7147:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації перхлорат-іонів фотометричним методом
ДСТУ 7148:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації бромат-іонів хемілюмінесцентним методом
ДСТУ 7149:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації талію методом інверсійної вольтамперометрії
ДСТУ 7150:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації нікелю експресивним безекстракційним фотометричним методом
ДСТУ 7151:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації срібла експресивним безекстракційним фотометричним методом
ДСТУ ISO 7932:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно BACILLUS CEREUS. Техніка підрахунку за температури 30С
ДСТУ ISO/IEC 15816:2008 ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ. Методи захисту. Об’єкти захисту інформації для керування доступом

У жовтні 2010 довідково-інформаційний фонд поповнився такими нормативними документами:
ДСТУ 3500:2009 МАКУЛАТУРА ПАПЕРОВА І КАРТОННА
ДСТУ 5075:2008 КОМБІКОРМИ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ У ПЛЕМІННИХ ГОСПОДАРСТВАХ
ДСТУ 5078:2008 ОБЛАДНАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ ЕНЕРГОСПОЖИВАЛЬНЕ. Вимоги до показників енергетичної ефективності
ДСТУ 6061:2008 ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу
ДСТУ ISO 936:2008 М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення масової частки загальної золи
ДСТУ ISO 5515:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом
ДСТУ ISO 5516:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання
ДСТУ ISO 5517:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну
ДСТУ ISO 5520:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи
ДСТУ ISO 5523:2007 ПРОДУКТИ ПЛОДООВОЧЕВІ РІДИННІ. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом
ДСТУ ISO 6976:2009 ПРИРОДНИЙ ГАЗ. Обчислення теплоти згоряння, густини, відносної густини і числа Воббе на основі компонентного складу
ДСТУ ISO 8381:2007 ПРОДУКТИ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод)
ДСТУ ISO 10272-1:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій (Сampylobacter spp) Частина 1. Метод виявлення
ДСТУ ISO 10273:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica
ДСТУ ISO 13904:2008 КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту триптофану
ДСТУ ISO 15914:2008 КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод ферментативного визначення загального вмісту крохмалю
Отримати додаткову інформацію про умови і можливості передплати можна за адресою: м.Черкаси, бул. Шевченка 205, 4 поверх, кімн. 31; або за телефонами: (0472) 36-08-13, Смишляєва Лариса Олександрівна.
. 18000 м.Черкаси, бул.Шевченка,205. тел/факс. 36-08-16, E-mail: cherkassy@cntei.ck.ua