ДСТУ 3500:2009 | МАКУЛАТУРА ПАПЕРОВА І КАРТОННА |
ДСТУ 5075:2008 | КОМБІКОРМИ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ У ПЛЕМІННИХ ГОСПОДАРСТВАХ |
ДСТУ 5078:2008 | ОБЛАДНАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ ЕНЕРГОСПОЖИВАЛЬНЕ. Вимоги до показників енергетичної ефективності |
ДСТУ 6061:2008 | ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу |
ДСТУ ISO 936:2008 | М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення масової частки загальної золи |
ДСТУ ISO 5515:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом |
ДСТУ ISO 5516:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання |
ДСТУ ISO 5517:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну |
ДСТУ ISO 5520:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи |
ДСТУ ISO 5523:2007 | ПРОДУКТИ ПЛОДООВОЧЕВІ РІДИННІ. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом |
ДСТУ ISO 6976:2009 | ПРИРОДНИЙ ГАЗ. Обчислення теплоти згоряння, густини, відносної густини і числа Воббе на основі компонентного складу |
ДСТУ ISO 8381:2007 | ПРОДУКТИ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод) |
ДСТУ ISO 10272-1:2007 | МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій (Сampylobacter spp) Частина 1. Метод виявлення |
ДСТУ ISO 10273:2007 | МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica |
ДСТУ ISO 13904:2008 | КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту триптофану |
ДСТУ ISO 15914:2008 | КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод ферментативного визначення загального вмісту крохмалю |