Державне підприємство

"Черкаський державний центр науки, інновацій та інформатизації"

Поповнення довідково-інформаційного фонду

У червні 2012
Позначення Назва
ДСТУ ISO 2028:2008 Латекс синтетичного каучуку. Приготування сухого полімеру
ДСТУ ISO 2322:2008 Каучук бутадієн-стирольний. Типи полімерізації в емульсії та розчині. Методика оцінювання
ДСТУ ISO 3534-1:2008 Статистика. Словник термінів і познаки. Частина 1. Загальні статистичні терміни та терміни теорії ймовірностей
ДСТУ ISO 4225:2008 Якість повітря. Загальні положення. Словник термінів
ДСТУ ISO 4578:2008 Клеї. Визначення стійкості до відшарування високоміцних клейових з’єднань методом плавучого валика
ДСТУ ISO/TR 7003:2008 Метали. Уніфікована форма позначення
ДСТУ ISO 8754:2009 Нафтопродукти. Визначення вмісту сірки методом рентгено-флуоресцентної спектрометрії з дисперсією за енергіями
ДСТУ ISO 11234:2008 Інгредієнти гумової суміші. Вуглецева сажа (гранульована). Метод визначення вмісту пилу
ДСТУ IEC 60071-1:2009 Узгодженість ізоляції. Частина 1. Визначення понять, принципи та правила
ДСТУ EN 203-2-2:2010 Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-2. Спеціальні вимоги. Духовки
ДСТУ EN 1241:2008 Клеї. Метод визначення кислотного числа
ДСТУ EN 12301:2010 Устатковання для виробництва ґуми та пластмас. Каландри. Вимоги щодо безпеки

У травні 2012
Позначення Назва
ДСТУ 2284:2010 Риба жива. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 7163:2010 Культури клітин риб. Культивування. Загальні технічні вимоги
ДСТУ ISO 6703-1:2007 Якість води. Визначення ціанідів. Частина 1. Визначення загального вмісту ціанідів
ДСТУ ISO 6703-2:2007 Якість води. Визначення ціанідів. Частина 2. Визначення легковивільнюваних ціанідів
ДСТУ ISO 6703-3:2007 Якість води. Визначення ціанідів. Частина 3. Визначання хлориду ціану
ДСТУ ISO 8042:2008 Вимірювання параметрів удару та вібрації. Характеристики сейсмічних датчиків
ДСТУ ISO 10291:2009 Скло будівельне. Визначення коефіцієнта теплопередавання склопакета в усталеному режимі. Метод захищеної гарячої пластини
ДСТУ ISO 21149:2010 Засоби косметичні. Мікробіологія. Перелік та виявляння мезофільних аеробних бактерій
ДСТУ IEC 61549:2008 Лампи різні
ДСТУ EN 834:2006 Вимірювачі витрат тепла для визначення тапловіддачі кімнатних опалювальних батарей. Прилади з електроживленням
ДСТУ EN 1562:2010 Литво. Ковкий чавун. Технічні умови
ДСТУ EN ISO 9706:2008 Інформація та документація. Папір для документів. Вимоги до довговічності
ДСТУ 4836:2007 Сидри. Загальні технічні умови

У квітні 2012
Позначення Назва
ДСТУ 7209:2011 Виноматеріали виноградні необроблені. Технічні умови
ДСТУ 7210:2011 Напої міцні із виноградних спиртів. Технічні умови
ДСТУ ISO 17229:2009 Шкіра. Фізичні та механічні випробування. Метод визначання поглинання водяної пари
ДСТУ EN 14529:2007 Засоби індивідуального захисту органів дихання. Апарати дихальні автономні резервуарня призначені тільки для евакуації з півмаскою, легеневим автоматом і позитивним тиском
ДСТУ EN ISO 20344:2009 Засоби індивідуального захисту.Взуття професійної призначеності. Методи випробування
ДСТУ IEC 60947-5-2:2008 Пристрої комплектні розподільчі низьковольтні. Частина 5-2. Пристрої розподільчих кіл і комутаційні елементи. Безконтактні давачі
ДСТУ IEC 60947-7-1:2007 Пристрої комплектні розподільчі низьковольтні. Частина 7-1. Допоміжне обладнання. Клемні колодки для мідних провідників
ДСТУ EN 71-10:2008 Безпечність іграшок. Частина 10. Органічні хімічні сполуки. Готування та екстрагування зразків
ДСТУ EN 71-11:2008 Безпечність іграшок. Частина 11. Органічні хімічні сполуки. Методи визначення

У листападі 2011
Позначення Назва
ДСТУ 7162:2010 Консерви. Визначення вмісту плісеней за методом Говарда
ДСТУ 7164:2010 КУКУРУДЗА ЦУКРОВА КОНСЕРВОВАНА. Технічні умови
ДСТУ 7165:2010 ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ КОНСЕРВОВАНИЙ. Технічні умови
ДСТУ 7238:2011 СИСТЕМА СТАНДАРТІВ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ. ЗАСОБИ КОЛЕКТИВНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦЮЮЧИХ. Загальні вимоги та класифікація.
ДСТУ 7239:2011 СИСТЕМА СТАНДАРТІВ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ. ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ. Загальні вимоги та класифікація
ДСТУ ISO/ІЕС 17007:2009 Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СКЛАДАННЯ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ, ПРИДАТНИХ ДО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ
ДСТУ ISO/PAS 17005:2009 Оцінювання відповідності. ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ. Принципи та вимоги

У жовтні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 3211:2009
ГОСТ 1639:2009
БРУХТ І ВІДХОДИ. КОЛЬОРОВИХ МЕТАЛІВ І СПЛАВІВ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7253:2011 ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА. Методи лабораторної діагностики африканської чуми свиней
ДСТУ ISO/TS 29001:2010 Системи управління якістю. ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ПОСТАЧАЮТЬ ПРОДУКЦІЮ І НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ В НАФТОВІЙ, НАФТОХІМІЧНІЙ І ГАЗОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТЯХ
ДСТУ ISO 5667-8:2007 Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 8. Настанови щодо відбирання проб вологих опадів
ДСТУ ISO 5667-15:2007 Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 15. Настанови щодо зберігання та поводження з пробами мулу і осадів
ДСТУ ISO 5667-18:2007 Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 18. Настанови щодо відбирання проб підземних вод із забруднених місць
ДСТУ ISO 7827:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Оцінювання здатності органічних сполук до повного аеробного біорозкладання у водному середовищі. Метод вимірювання розчиненого органічного вуглецю
ДСТУ ISO 21148:2010 Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Загальні вимоги до мікробіологічних випробувань
ДСТУ ISO 21150:2010 Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Виявлення Escherichia coli

У вересні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 2972:2010 ЗАСОБИ МИЙНІ СИНТЕТИЧНІ ПОРОШКОПОДІБНІ. Загальні технічні вимоги та методи випробовування
ДСТУ 7169:2010 КОРМИ, КОМБІКОРМИ, КОМБІКОРМОВА СИРОВИНА. Методи визначання вмісту азоту і сирого протеїну
ДСТУ EN 1773:2009 Матеріали текстильні. ТКАНИНИ. Визначення довжини й ширини
ДСТУ ISO 2171:2009 ЗЕРНОВІ, БОБОВІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПОМЕЛУ. Визначення загальної золи методом озолювання
ДСТУ ISO 4226:2008 Якість повітря. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Одиниці вимірювання
ДСТУ ISO 6767:2008 Повітря атмосферне. ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ДІОКСИДУ СІРКИ. Метод з використанням тетрахлоромеркурату (ТХМ) та парарозаніліну
ДСТУ ISO 6768:2008 Повітря атмосферне. ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ДІОКСИДУ НІТРОГЕНУ. Модифікований метод Гріса-Зальцмана

У липні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 2391:2010 СИСТЕМА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ. Терміни та визначення основних понять
ДСТУ ISO 4254-3:2007 Сільськогосподарські машинию ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 3. Трактори
ДСТУ ISO 4254-5:2007 Сільськогосподарські машини. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 5. Ґрунтообробне обладнання з механічним приводом
ДСТУ ISO 4254-9:2007 Сільськогосподарські машини. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 9. Обладнання для сівби, садіння і внесення добрив
ДСТУ ISO 22717:2010 Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Метод виявляння Pseudomonas aeruginosa
ДСТУ ISO 22718:2010 Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Метод виявляння Staphylococcus aureus

У червні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 7179:2010 Технічні умови. МАЛИНА СВІЖА
ДСТУ 7190:2010 Ветеринарна мікробіологія. ПОЖИВНІ СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ІЗОЛЮВАННЯ МІКОПЛАЗМ. Методи виготовлення та контролювання
ДСТУ-Н 7182:2010 МОЛОЧНА ТА М’ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції

У травні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 2587:2010 Безпека дорожнього руху. РОЗМІТКА ДОРОЖНЯ. Загальні технічні вимоги. Методи контролювання. Правила застосування
ДСТУ 7183:2010 ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ. Технічні умови
ДСТУ ISO 6731:2007 МОЛОКО, ВЕРШКИ ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО. Визначення масової частки сухих речовин
ДСТУ ISO 11870:2007 МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначення масової частки жиру. Загальні рекомендації щодо використання методів із застосуванням жиромірів
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1120 од.

У квітні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 2661:2010 МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ПИТНЕ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7083:2009 Добрива органічні та органо-мінеральні. МЕТОДИ ВИЗНАЧАННЯ ГУМІНОВИХ КИСЛОТ
ДСТУ 7119:2009 СИРОВИНА ХУТРОВА. Пакування, маркування, транспортування і зберігання
ДСТУ 7189:2010 МАКУХИ, ШРОТИ ТА НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР. Визначання вмісту азоту методом Дюма
ДСТУ ISO 734-1:2008 МАКУХИ ТА ШРОТИ ОЛІЙНОГО НАСІННЯ. Визначення вмісту олії. Частина 1. Метод екстрагування гексаном (або петролейним ефіром)
ДСТУ ISO 734-2:2008 МАКУХИ ТА ШРОТИ ОЛІЙНОГО НАСІННЯ. Визначення вмісту олії. Частина 2. Екстракційний експрес-метод
ДСТУ ISO 12080-1:2007 МОЛОКО СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ. Визначення вмісту вітаміну А. Частина 1. Колориметричний метод
ДСТУ ISO 16050:2007 ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначення афлатоксину В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, горіхах та продуктах їх перероблення. Метод високоефективної рідинної хроматографії
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 660 од.

У березні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 7166:2010 БІОЕТАНОЛ. Технічні умови
ДСТУ EN 238:2008 НАФТОПРОДУКТИ РІДКІ. БЕНЗИН. Визначення вмісту бензолу методом інфрачервоної спектрометрії
ДСТУ ISO 6540:2007 КУКУРУДЗА. Визначення вмісту вологи (у цілих та подрібнених зернах)
ДСТУ ISO 6878:2008 Якість води. ВИЗНАЧЕННЯ ФОСФОРУ. Спектрометричний метод із застосуванням амонію молібдату
ДСТУ ISO 10015:2008 Управління якістю. НАСТАНОВИ ЩОДО НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ
ДСТУ ISO 21415-1:2009 ПШЕНИЦЯ І ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО. ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ. Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом
ДСТУ ISO 21415-2:2009 ПШЕНИЦЯ І ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО. ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ. Частина 2. Визначання сирої клейковини механічним способом
ДСТУ ISO 28000:2008 СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ. ЛАНЦЮГА ПОСТАЧАННЯ. Вимоги
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1530 од.

У лютому 2011
Позначення Назва
ДСТУ 7110:2009 БОРОШНО САПОНІТОВЕ МЕЛІОРАНТ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 7111:2009 БІЛКОВО-ВІТАМІННІ ДОБАВКИ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7158:2010 М’ЯСО СВИНИНА В ТУШАХ І ПІВТУШАХ. Технічні умови
ДСТУ 7159:2010 Консерви. СОКИ ВІДНОВЛЕНІ Загальні технічні умови
ДСТУ 7170:2010 Молочна промисловість. ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ. Номенклатура та вимоги до назв
ДСТУ 7173:2010 Захист довкілля. ЛІСОВІ ДІЛЯНКИ ВЗДОВЖ ЗАЛІЗНИЧНИХ І АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ТА У СМУГАХ ЇХ ВІДВЕДЕННЯ ЗАХИСНІ. Норми виділення
ДСТУ 7174:2010 ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ ФАСОВАНИЙ. Технічні умови
ДСТУ ISO 8070/IDF 119:2008 МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту кальцію, натрію, калію та магнію спектрометричним методом атомної абсорбції (ISO 8070:2007/IDF 119:2007, IDT)
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1400 од.

У січні 2011
Позначення Назва
ДСТУ 7067:2009 ХМІЛЬ. Технічні умови
ДСТУ 7073:2009 СПИРТ КОНЬЯЧНИЙ ВИТРИМАНИЙ ДЛЯ ШАМПАНСЬКОГО УКРАЇНИ ТА ІГРИСТИХ ВИН. Технічні умови
ДСТУ 7075:2009 ЯБЛУКА СВІЖІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Загальні технічні умови
ДСТУ 7172:2010 Вощина. Технічні умови
ДСТУ EN ISO 21549-1:2009 Інформатика в охороні здоров’я. ДАНІ МЕДИЧНОЇ КАРТКИ ПАЦІЄНТА. Частина 1. Загальна структура
ДСТУ ISO 9963-1:2007 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 1. Визначення загальної та часткової лужності
ДСТУ ISO 9963-2:2007 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 2. Визначення карбонатної лужності
ДК 009:2010 КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
ДК 019:2010 КЛАСИФІКАТОР НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1400 од.

У грудні 2010
Позначення Назва
ДСТУ 4971:2008 ЯЩИКИ ПОЛІМЕРНІ БАГАТООБОРОТНІ ДЛЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ. Технічні умови
ДСТУ 7024:2008 КИЗИЛ СВІЖИЙ. Технічні умови
ДСТУ 7025:2008 ПЕРСИКИ СВІЖІ. Технічні умови
ДСТУ 7079:2009 Якість ґрунту. ЛАБОРАТОРНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУВАННЯ ТОРФУ. Загальні вимоги
ДСТУ 7080:2009 Якість ґрунту. ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОВИХ ДОСЛІДІВ. Основні вимоги
ДСТУ 7081:2009 Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Допустимі норми
ДСТУ 7082:2009 ОЛІЇ. Методи визначання масової частки фосфоровмісних речовин
ДСТУ 7118:2009 Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Терміни та визначення основних понять
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ЖИРНІ. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера
Збірник. Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами.
ДСТУ ISO 6639-1:2007 Частина 1. Основні положення
ДСТУ ISO 6639-2:2007 Частина 2. Відбирання проб
ДСТУ ISO 6639-3:2007 Частина 3. Контрольний метод
ДСТУ ISO 6639-4:2007 Частина 4. Прискорені методи
ДСТУ ISO 6644:2008 ЗЕРНОВІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПОМЕЛУ. Автоматичне відбирання проб механічними засобами
ДСТУ ISO 8967/IDF 134:2008 МОЛОКО СУХЕ ТА ПРОДУКТИ ІЗ СУХОГО МОЛОКА. Метод визначення насипної щільності
ДСТУ EN 12014-5:2007 ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначення вмісту нітратів і (або) нітритів. Частина 5. Ферментативний метод визначення вмісту нітратів в овочевих продуктах для дитячого харчування

У листопаді 2010
Позначення Назва
ДСТУ 7014:2009 УСТАНОВКИ БІОГАЗОВІ ПРИСАДИБНІ. Загальні технічні вимоги
ДСТУ 7022:2009 АҐРУС СВІЖИЙ. Технічні умови
ДСТУ 7023:2009 АЙВА СВІЖА. Технічні умови
ДСТУ 7040:2009 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Готування проб до лабораторних аналізів
ДСТУ 7047:2009 МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначання вмісту афлатоксину М1 методом рідинної хроматомас-спектрометрії
ДСТУ 7147:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації перхлорат-іонів фотометричним методом
ДСТУ 7148:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації бромат-іонів хемілюмінесцентним методом
ДСТУ 7149:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації талію методом інверсійної вольтамперометрії
ДСТУ 7150:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації нікелю експресивним безекстракційним фотометричним методом
ДСТУ 7151:2010 ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації срібла експресивним безекстракційним фотометричним методом
ДСТУ ISO 7932:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно BACILLUS CEREUS. Техніка підрахунку за температури 30C
ДСТУ ISO/IEC 15816:2008 ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ. Методи захисту. Об’єкти захисту інформації для керування доступом

У жовтні 2010
Позначення Назва
ДСТУ 3500:2009 МАКУЛАТУРА ПАПЕРОВА І КАРТОННА
ДСТУ 5075:2008 КОМБІКОРМИ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ У ПЛЕМІННИХ ГОСПОДАРСТВАХ
ДСТУ 5078:2008 ОБЛАДНАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ ЕНЕРГОСПОЖИВАЛЬНЕ. Вимоги до показників енергетичної ефективності
ДСТУ 6061:2008 ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу
ДСТУ ISO 936:2008 М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення масової частки загальної золи
ДСТУ ISO 5515:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом
ДСТУ ISO 5516:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання
ДСТУ ISO 5517:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну
ДСТУ ISO 5520:2007 ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи
ДСТУ ISO 5523:2007 ПРОДУКТИ ПЛОДООВОЧЕВІ РІДИННІ. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом
ДСТУ ISO 6976:2009 ПРИРОДНИЙ ГАЗ. Обчислення теплоти згоряння, густини, відносної густини і числа Воббе на основі компонентного складу
ДСТУ ISO 8381:2007 ПРОДУКТИ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод)
ДСТУ ISO 10272-1:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій (Сampylobacter spp). Частина 1. Метод виявлення
ДСТУ ISO 10273:2007 МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica
ДСТУ ISO 13904:2008 КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту триптофану
ДСТУ ISO 15914:2008 КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод ферментативного визначення загального вмісту крохмалю
Отримати додаткову інформацію про умови і можливості передплати можна за адресою:
м.Черкаси, бул. Шевченка 205, 2 поверх, кімн. 226
Телефони: (0472) 36-08-13, Березняк Тетяна Станіславівна.
. 18000 м.Черкаси, бул.Шевченка,205. тел/факс. 36-08-16, E-mail: cherkassy@cntei.ck.ua