Поповнення довідково-інформаційного фонду
У червні 2012
Позначення | Назва |
ДСТУ ISO 2028:2008 | Латекс синтетичного каучуку. Приготування сухого полімеру |
ДСТУ ISO 2322:2008 | Каучук бутадієн-стирольний. Типи полімерізації в емульсії та розчині. Методика оцінювання |
ДСТУ ISO 3534-1:2008 | Статистика. Словник термінів і познаки. Частина 1. Загальні статистичні терміни та терміни теорії ймовірностей |
ДСТУ ISO 4225:2008 | Якість повітря. Загальні положення. Словник термінів |
ДСТУ ISO 4578:2008 | Клеї. Визначення стійкості до відшарування високоміцних клейових з’єднань методом плавучого валика |
ДСТУ ISO/TR 7003:2008 | Метали. Уніфікована форма позначення |
ДСТУ ISO 8754:2009 | Нафтопродукти. Визначення вмісту сірки методом рентгено-флуоресцентної спектрометрії з дисперсією за енергіями |
ДСТУ ISO 11234:2008 | Інгредієнти гумової суміші. Вуглецева сажа (гранульована). Метод визначення вмісту пилу |
ДСТУ IEC 60071-1:2009 | Узгодженість ізоляції. Частина 1. Визначення понять, принципи та правила |
ДСТУ EN 203-2-2:2010 | Обладнання газове нагрівальне для підприємств громадського харчування. Частина 2-2. Спеціальні вимоги. Духовки |
ДСТУ EN 1241:2008 | Клеї. Метод визначення кислотного числа |
ДСТУ EN 12301:2010 | Устатковання для виробництва ґуми та пластмас. Каландри. Вимоги щодо безпеки |
У травні 2012
Позначення | Назва |
ДСТУ 2284:2010 | Риба жива. Загальні технічні вимоги |
ДСТУ 7163:2010 | Культури клітин риб. Культивування. Загальні технічні вимоги |
ДСТУ ISO 6703-1:2007 | Якість води. Визначення ціанідів. Частина 1. Визначення загального вмісту ціанідів |
ДСТУ ISO 6703-2:2007 | Якість води. Визначення ціанідів. Частина 2. Визначення легковивільнюваних ціанідів |
ДСТУ ISO 6703-3:2007 | Якість води. Визначення ціанідів. Частина 3. Визначання хлориду ціану |
ДСТУ ISO 8042:2008 | Вимірювання параметрів удару та вібрації. Характеристики сейсмічних датчиків |
ДСТУ ISO 10291:2009 | Скло будівельне. Визначення коефіцієнта теплопередавання склопакета в усталеному режимі. Метод захищеної гарячої пластини |
ДСТУ ISO 21149:2010 | Засоби косметичні. Мікробіологія. Перелік та виявляння мезофільних аеробних бактерій |
ДСТУ IEC 61549:2008 | Лампи різні |
ДСТУ EN 834:2006 | Вимірювачі витрат тепла для визначення тапловіддачі кімнатних опалювальних батарей. Прилади з електроживленням |
ДСТУ EN 1562:2010 | Литво. Ковкий чавун. Технічні умови |
ДСТУ EN ISO 9706:2008 | Інформація та документація. Папір для документів. Вимоги до довговічності |
ДСТУ 4836:2007 | Сидри. Загальні технічні умови |
У квітні 2012
Позначення | Назва |
ДСТУ 7209:2011 | Виноматеріали виноградні необроблені. Технічні умови |
ДСТУ 7210:2011 | Напої міцні із виноградних спиртів. Технічні умови |
ДСТУ ISO 17229:2009 | Шкіра. Фізичні та механічні випробування. Метод визначання поглинання водяної пари |
ДСТУ EN 14529:2007 | Засоби індивідуального захисту органів дихання. Апарати дихальні автономні резервуарня призначені тільки для евакуації з півмаскою, легеневим автоматом і позитивним тиском |
ДСТУ EN ISO 20344:2009 | Засоби індивідуального захисту.Взуття професійної призначеності. Методи випробування |
ДСТУ IEC 60947-5-2:2008 | Пристрої комплектні розподільчі низьковольтні. Частина 5-2. Пристрої розподільчих кіл і комутаційні елементи. Безконтактні давачі |
ДСТУ IEC 60947-7-1:2007 | Пристрої комплектні розподільчі низьковольтні. Частина 7-1. Допоміжне обладнання. Клемні колодки для мідних провідників |
ДСТУ EN 71-10:2008 | Безпечність іграшок. Частина 10. Органічні хімічні сполуки. Готування та екстрагування зразків |
ДСТУ EN 71-11:2008 | Безпечність іграшок. Частина 11. Органічні хімічні сполуки. Методи визначення |
У листападі 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 7162:2010 | Консерви. Визначення вмісту плісеней за методом Говарда |
ДСТУ 7164:2010 | КУКУРУДЗА ЦУКРОВА КОНСЕРВОВАНА. Технічні умови |
ДСТУ 7165:2010 | ГОРОШОК ЗЕЛЕНИЙ КОНСЕРВОВАНИЙ. Технічні умови |
ДСТУ 7238:2011 | СИСТЕМА СТАНДАРТІВ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ. ЗАСОБИ КОЛЕКТИВНОГО ЗАХИСТУ ПРАЦЮЮЧИХ. Загальні вимоги та класифікація. |
ДСТУ 7239:2011 | СИСТЕМА СТАНДАРТІВ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ. ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ. Загальні вимоги та класифікація |
ДСТУ ISO/ІЕС 17007:2009 | Оцінювання відповідності. НАСТАНОВИ ЩОДО СКЛАДАННЯ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ, ПРИДАТНИХ ДО ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ |
ДСТУ ISO/PAS 17005:2009 | Оцінювання відповідності. ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ. Принципи та вимоги |
У жовтні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 3211:2009 ГОСТ 1639:2009 | БРУХТ І ВІДХОДИ. КОЛЬОРОВИХ МЕТАЛІВ І СПЛАВІВ. Загальні технічні умови |
ДСТУ 7253:2011 | ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА. Методи лабораторної діагностики африканської чуми свиней |
ДСТУ ISO/TS 29001:2010 | Системи управління якістю. ВИМОГИ ДО ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ПОСТАЧАЮТЬ ПРОДУКЦІЮ І НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ В НАФТОВІЙ, НАФТОХІМІЧНІЙ І ГАЗОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТЯХ |
ДСТУ ISO 5667-8:2007 | Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 8. Настанови щодо відбирання проб вологих опадів |
ДСТУ ISO 5667-15:2007 | Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 15. Настанови щодо зберігання та поводження з пробами мулу і осадів |
ДСТУ ISO 5667-18:2007 | Якість води. ВІДБИРАННЯ ПРОБ. Частина 18. Настанови щодо відбирання проб підземних вод із забруднених місць |
ДСТУ ISO 7827:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Оцінювання здатності органічних сполук до повного аеробного біорозкладання
у водному середовищі. Метод вимірювання розчиненого органічного вуглецю |
ДСТУ ISO 21148:2010 | Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Загальні вимоги до мікробіологічних випробувань |
ДСТУ ISO 21150:2010 | Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Виявлення Escherichia coli |
У вересні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 2972:2010 | ЗАСОБИ МИЙНІ СИНТЕТИЧНІ ПОРОШКОПОДІБНІ. Загальні технічні вимоги та методи випробовування |
ДСТУ 7169:2010 | КОРМИ, КОМБІКОРМИ, КОМБІКОРМОВА СИРОВИНА. Методи визначання вмісту азоту і сирого протеїну |
ДСТУ EN 1773:2009 | Матеріали текстильні. ТКАНИНИ. Визначення довжини й ширини |
ДСТУ ISO 2171:2009 | ЗЕРНОВІ, БОБОВІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПОМЕЛУ. Визначення загальної золи методом озолювання |
ДСТУ ISO 4226:2008 | Якість повітря. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Одиниці вимірювання |
ДСТУ ISO 6767:2008 | Повітря атмосферне. ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ДІОКСИДУ СІРКИ. Метод з використанням тетрахлоромеркурату (ТХМ) та парарозаніліну |
ДСТУ ISO 6768:2008 | Повітря атмосферне. ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ ДІОКСИДУ НІТРОГЕНУ. Модифікований метод Гріса-Зальцмана |
У липні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 2391:2010 | СИСТЕМА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ. Терміни та визначення основних понять |
ДСТУ ISO 4254-3:2007 | Сільськогосподарські машинию ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 3. Трактори |
ДСТУ ISO 4254-5:2007 | Сільськогосподарські машини. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 5. Ґрунтообробне обладнання з механічним приводом |
ДСТУ ISO 4254-9:2007 | Сільськогосподарські машини. ВИМОГИ БЕЗПЕКИ. Частина 9. Обладнання для сівби, садіння і внесення добрив |
ДСТУ ISO 22717:2010 | Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Метод виявляння Pseudomonas aeruginosa |
ДСТУ ISO 22718:2010 | Засоби косметичні. МІКРОБІОЛОГІЯ. Метод виявляння Staphylococcus aureus |
У червні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 7179:2010 | Технічні умови. МАЛИНА СВІЖА |
ДСТУ 7190:2010 | Ветеринарна мікробіологія. ПОЖИВНІ СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ІЗОЛЮВАННЯ МІКОПЛАЗМ. Методи виготовлення та контролювання |
ДСТУ-Н 7182:2010 | МОЛОЧНА ТА М’ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції |
У травні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 2587:2010 | Безпека дорожнього руху. РОЗМІТКА ДОРОЖНЯ. Загальні технічні вимоги. Методи контролювання. Правила застосування |
ДСТУ 7183:2010 | ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ. Технічні умови |
ДСТУ ISO 6731:2007 | МОЛОКО, ВЕРШКИ ТА ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО. Визначення масової частки сухих речовин |
ДСТУ ISO 11870:2007 | МОЛОКО І МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначення масової частки жиру. Загальні рекомендації щодо використання методів із застосуванням жиромірів |
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1120 од.
У квітні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 2661:2010 | МОЛОКО КОРОВ’ЯЧЕ ПИТНЕ. Загальні технічні умови |
ДСТУ 7083:2009 | Добрива органічні та органо-мінеральні. МЕТОДИ ВИЗНАЧАННЯ ГУМІНОВИХ КИСЛОТ |
ДСТУ 7119:2009 | СИРОВИНА ХУТРОВА. Пакування, маркування, транспортування і зберігання |
ДСТУ 7189:2010 | МАКУХИ, ШРОТИ ТА НАСІННЯ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР. Визначання вмісту азоту методом Дюма |
ДСТУ ISO 734-1:2008 | МАКУХИ ТА ШРОТИ ОЛІЙНОГО НАСІННЯ. Визначення вмісту олії. Частина 1. Метод екстрагування гексаном (або петролейним ефіром) |
ДСТУ ISO 734-2:2008 | МАКУХИ ТА ШРОТИ ОЛІЙНОГО НАСІННЯ. Визначення вмісту олії. Частина 2. Екстракційний експрес-метод |
ДСТУ ISO 12080-1:2007 | МОЛОКО СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ. Визначення вмісту вітаміну А. Частина 1. Колориметричний метод |
ДСТУ ISO 16050:2007 | ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначення афлатоксину В1, В2, G1 та G2 у зернових культурах, горіхах та продуктах їх перероблення. Метод високоефективної рідинної хроматографії |
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 660 од.
У березні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 7166:2010 | БІОЕТАНОЛ. Технічні умови |
ДСТУ EN 238:2008 | НАФТОПРОДУКТИ РІДКІ. БЕНЗИН. Визначення вмісту бензолу методом інфрачервоної спектрометрії |
ДСТУ ISO 6540:2007 | КУКУРУДЗА. Визначення вмісту вологи (у цілих та подрібнених зернах) |
ДСТУ ISO 6878:2008 | Якість води. ВИЗНАЧЕННЯ ФОСФОРУ. Спектрометричний метод із застосуванням амонію молібдату |
ДСТУ ISO 10015:2008 | Управління якістю. НАСТАНОВИ ЩОДО НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ |
ДСТУ ISO 21415-1:2009 | ПШЕНИЦЯ І ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО. ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ. Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом |
ДСТУ ISO 21415-2:2009 | ПШЕНИЦЯ І ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО. ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ. Частина 2. Визначання сирої клейковини механічним способом |
ДСТУ ISO 28000:2008 | СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕКОЮ. ЛАНЦЮГА ПОСТАЧАННЯ. Вимоги |
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1530 од.
У лютому 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 7110:2009 | БОРОШНО САПОНІТОВЕ МЕЛІОРАНТ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ. Загальні технічні вимоги |
ДСТУ 7111:2009 | БІЛКОВО-ВІТАМІННІ ДОБАВКИ. Загальні технічні умови |
ДСТУ 7158:2010 | М’ЯСО СВИНИНА В ТУШАХ І ПІВТУШАХ. Технічні умови |
ДСТУ 7159:2010 | Консерви. СОКИ ВІДНОВЛЕНІ Загальні технічні умови |
ДСТУ 7170:2010 | Молочна промисловість. ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ТА МОЛОКОВМІСНІ. Номенклатура та вимоги до назв |
ДСТУ 7173:2010 | Захист довкілля. ЛІСОВІ ДІЛЯНКИ ВЗДОВЖ ЗАЛІЗНИЧНИХ І АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ ТА У СМУГАХ ЇХ ВІДВЕДЕННЯ ЗАХИСНІ. Норми виділення |
ДСТУ 7174:2010 | ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ ФАСОВАНИЙ. Технічні умови |
ДСТУ ISO 8070/IDF 119:2008 | МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначення вмісту кальцію, натрію, калію та магнію спектрометричним методом атомної абсорбції (ISO 8070:2007/IDF 119:2007, IDT) |
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1400 од.
У січні 2011
Позначення | Назва |
ДСТУ 7067:2009 | ХМІЛЬ. Технічні умови |
ДСТУ 7073:2009 | СПИРТ КОНЬЯЧНИЙ ВИТРИМАНИЙ ДЛЯ ШАМПАНСЬКОГО УКРАЇНИ ТА ІГРИСТИХ ВИН. Технічні умови |
ДСТУ 7075:2009 | ЯБЛУКА СВІЖІ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Загальні технічні умови |
ДСТУ 7172:2010 | Вощина. Технічні умови |
ДСТУ EN ISO 21549-1:2009 | Інформатика в охороні здоров’я. ДАНІ МЕДИЧНОЇ КАРТКИ ПАЦІЄНТА. Частина 1. Загальна структура |
ДСТУ ISO 9963-1:2007 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 1. Визначення загальної та часткової лужності |
ДСТУ ISO 9963-2:2007 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення лужності. Частина 2. Визначення карбонатної лужності |
ДК 009:2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ |
ДК 019:2010 | КЛАСИФІКАТОР НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ |
Надхождення охоронних документів на об'єкти промислової власності (патенти України): 1400 од.
У грудні 2010
Позначення | Назва |
ДСТУ 4971:2008 | ЯЩИКИ ПОЛІМЕРНІ БАГАТООБОРОТНІ ДЛЯ ОВОЧІВ І ФРУКТІВ. Технічні умови |
ДСТУ 7024:2008 | КИЗИЛ СВІЖИЙ. Технічні умови |
ДСТУ 7025:2008 | ПЕРСИКИ СВІЖІ. Технічні умови |
ДСТУ 7079:2009 | Якість ґрунту. ЛАБОРАТОРНІ МЕТОДИ АНАЛІЗУВАННЯ ТОРФУ. Загальні вимоги |
ДСТУ 7080:2009 | Якість ґрунту. ПРОВЕДЕННЯ ПОЛЬОВИХ ДОСЛІДІВ. Основні вимоги |
ДСТУ 7081:2009 | Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Допустимі норми |
ДСТУ 7082:2009 | ОЛІЇ. Методи визначання масової частки фосфоровмісних речовин |
ДСТУ 7118:2009 | Якість ґрунту. ЕРОЗІЯ ҐРУНТУ. Терміни та визначення основних понять |
ДСТУ ISO 5536/IDF 23:2008 | ПРОДУКТИ МОЛОЧНІ ЖИРНІ. Визначення масової частки вологи методом Карла Фішера |
Збірник. Зернові і бобові. Виявлення прихованого заселення комахами. |
ДСТУ ISO 6639-1:2007 | Частина 1. Основні положення |
ДСТУ ISO 6639-2:2007 | Частина 2. Відбирання проб |
ДСТУ ISO 6639-3:2007 | Частина 3. Контрольний метод |
ДСТУ ISO 6639-4:2007 | Частина 4. Прискорені методи |
ДСТУ ISO 6644:2008 | ЗЕРНОВІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПОМЕЛУ. Автоматичне відбирання проб механічними засобами |
ДСТУ ISO 8967/IDF 134:2008 | МОЛОКО СУХЕ ТА ПРОДУКТИ ІЗ СУХОГО МОЛОКА. Метод визначення насипної щільності |
ДСТУ EN 12014-5:2007 | ПРОДУКТИ ХАРЧОВІ. Визначення вмісту нітратів і (або) нітритів. Частина 5. Ферментативний метод визначення вмісту нітратів в овочевих продуктах для дитячого харчування |
У листопаді 2010
Позначення | Назва |
ДСТУ 7014:2009 | УСТАНОВКИ БІОГАЗОВІ ПРИСАДИБНІ. Загальні технічні вимоги |
ДСТУ 7022:2009 | АҐРУС СВІЖИЙ. Технічні умови |
ДСТУ 7023:2009 | АЙВА СВІЖА. Технічні умови |
ДСТУ 7040:2009 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЯННЯ. Консерви м'ясні та м'ясо-рослинні. Готування проб до лабораторних аналізів |
ДСТУ 7047:2009 | МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ. Визначання вмісту афлатоксину М1 методом рідинної хроматомас-спектрометрії |
ДСТУ 7147:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації перхлорат-іонів фотометричним методом |
ДСТУ 7148:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації бромат-іонів хемілюмінесцентним методом |
ДСТУ 7149:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації талію методом інверсійної вольтамперометрії |
ДСТУ 7150:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації нікелю експресивним безекстракційним фотометричним методом |
ДСТУ 7151:2010 | ЯКІСТЬ ВОДИ. Визначення масової концентрації срібла експресивним безекстракційним фотометричним методом |
ДСТУ ISO 7932:2007 | МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод визначення кількості ймовірно BACILLUS CEREUS. Техніка підрахунку за температури 30C |
ДСТУ ISO/IEC 15816:2008 | ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ. Методи захисту. Об’єкти захисту інформації для керування доступом |
У жовтні 2010
Позначення | Назва |
ДСТУ 3500:2009 | МАКУЛАТУРА ПАПЕРОВА І КАРТОННА |
ДСТУ 5075:2008 | КОМБІКОРМИ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ ВІДГОДІВЛІ СВИНЕЙ У ПЛЕМІННИХ ГОСПОДАРСТВАХ |
ДСТУ 5078:2008 | ОБЛАДНАННЯ ПРОМИСЛОВОЇ ПРИЗНАЧЕНОСТІ ЕНЕРГОСПОЖИВАЛЬНЕ. Вимоги до показників енергетичної ефективності |
ДСТУ 6061:2008 | ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА. Методи виготовлення стандартних позитивних та негативних сироваток крові для імуноферментного аналізу |
ДСТУ ISO 936:2008 | М’ЯСО ТА М’ЯСНІ ПРОДУКТИ. Метод визначення масової частки загальної золи |
ДСТУ ISO 5515:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом |
ДСТУ ISO 5516:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання |
ДСТУ ISO 5517:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну |
ДСТУ ISO 5520:2007 | ФРУКТИ, ОВОЧІ ТА ПРОДУКТИ ЇХ ПЕРЕРОБЛЕННЯ. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи |
ДСТУ ISO 5523:2007 | ПРОДУКТИ ПЛОДООВОЧЕВІ РІДИННІ. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом |
ДСТУ ISO 6976:2009 | ПРИРОДНИЙ ГАЗ. Обчислення теплоти згоряння, густини, відносної густини і числа Воббе на основі компонентного складу |
ДСТУ ISO 8381:2007 | ПРОДУКТИ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МОЛОКА. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод) |
ДСТУ ISO 10272-1:2007 | МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення і підрахунку кампілобактерій (Сampylobacter spp). Частина 1. Метод виявлення |
ДСТУ ISO 10273:2007 | МІКРОБІОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН. Горизонтальний метод виявлення умовно патогенних Yersinia enterocolitica |
ДСТУ ISO 13904:2008 | КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод визначення вмісту триптофану |
ДСТУ ISO 15914:2008 | КОРМИ ДЛЯ ТВАРИН. Метод ферментативного визначення загального вмісту крохмалю |
Отримати додаткову інформацію про умови і можливості передплати можна за адресою:
м.Черкаси, бул. Шевченка 205, 2 поверх, кімн. 226
Телефони: (0472) 36-08-13, Березняк Тетяна Станіславівна.
|